FStream

FStream voor Mac

FStream: webradio luisteren en opnemen op je Mac

FStream is een pittig programmaatje waarmee je optimaal geniet van webradio. Met de applicatie luister je naar radio, neem je de audiostreams op en beheer je jouw favoriete stations.Het bedieningspaneel van FStream is uiterst flexibel en... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zeer gebruiksvriendelijk

TEGEN

  • Zoekfunctie ontbreekt

Excellent
9

FStream is een pittig programmaatje waarmee je optimaal geniet van webradio. Met de applicatie luister je naar radio, neem je de audiostreams op en beheer je jouw favoriete stations.

Het bedieningspaneel van FStream is uiterst flexibel en minimalistisch, want de geavanceerde opties verschuilen zich in de menubalk bovenaan je bureaublad. Zo richt je je alleen op de allerbelangrijkste functies: luisteren en opnemen van webradio. FStream biedt geen eigen functie voor het vinden van nieuwe stations, maar je importeert gelukkig gemakkelijk streams uit iTunes.

Zodra je het geluid van je favoriete online zender op wilt nemen, plaatst Fstream een map op je bureaublad met daarin het opgenomen bestand. Opname verzorgt de applicatie in 4 verschillende bestandsformaten: mp3, aac, aiff en wav.

Natuurlijk is het handig om radio te luisteren via iTunes, maar de geluidskwaliteit van FStream is vele malen beter. De gebruiksvriendelijke applicatie biedt alles voor een perfecte webradio-ervaring en de opnamefunctie is een droom. Is webradio alleen niet genoeg en wil je alle geluiden van je systeem registreren, dan is Audio Hijack Pro een aanrader.

Meeste downloads Video's streamen voor mac

FStream

Download

FStream 1.4.5

Beoordelingen about FStream

Promotie×